Parcare aeroport Cluj – este simplu sa iti stii masina in siguranta!




Pe cat de plăcut este sa calatorim, pe atat de obositor poate fi sa gasim un mijloc confortabil si avantajos de transport catre aeroport. Tocmai de aceea putem opta pentru un parking aeroport Cluj, serviciu care ne scapă de grija transferului de la si catre aeroport, cat si de cea cu privire la siguranta propriului autoturism.

La intoarcerea din calatorie, masina ta va fi tot acolo, pregatita sa te conduca pana acasa

Parcare aeroport Cluj la DezPezzi Park & Fly

Atunci cand ai planificata o călătorie, fie de afaceri, fie in scop personal, poti lasa masina intr-o parcare aeroport Cluj, stiind ca la intoarce aceasta te va astepta tot acolo.DezPezzi Park & Fly face simplu accesul la aeroport, prin posibilitatea de a-ti lasa masina intr-o parcare foarte aproape de aeroport.

Inca nu stii de ce sa optezi pentru o parcare privata? Un motiv suficient de bun este faptul ca iti ofera confortul de a-ti putea lasa masina la orice ora doresti, fie ca este dimineata devreme sau foarte tarziu in noapte. Serviciul de parcare iti sta la dispozitie 24/7 la tarife avantajoase, care sa te multumeasca.

Mai mult decat atat, echipa DezPezzi iti asigura transfer gratuit de la masina la aeroport in mai putin de 3 minute. Odata ce sunt incheiate formalitatile, vei fi transportat in siguranta la aeroport, iar atunci cand te intorci din calatorie, un membru DezPezzi te va intampina la terminalul aeroportului Avram Iancu din Cluj-Napoca, pentru a te insoti pana la parcare, unde te va astepta propria masina.


Tarife mici si siguranta deplina

Siguranta masinii tale este deosebit de importanta, motiv pentru care, pe toata perioada in care aceasta se afla in parcare aeroport Cluj la DezPezzi, poti fi convins ca este foarte bine pazita. Cu tarife care pornesc de la 7 lei pe zi, masina ta se afla pe cele mai bune maini. Astfel, daca iti vei lasa masina pentru 7 zile vei plati 80 de lei, in timp ce pentru 20 de zile vei plati doar 135 de lei. Daca ai nevoie de 30 de zile de gazduire pentru masina ta, vei achita doar 185 de lei.

In tot acest timp, masina ta este pazita foarte bine de un sistem de supraveghere video performant, dar si de un agent de paza care va monitoriza intreaga parcare  24/7. In plus, parcarea este iluminata pe durata noptii, pentru a asigura o vizibilitate foarte buna asupra tuturor locurilor de parcare.   

Gratie serviciului de parcare aeroport Cluj, este mult mai usor sa ajungi la timp la si de la aeroport cu propria masina. Deplasarile tale vor deveni mult mai confortabile si mai putin costisitoare, dat fiind faptul ca tariful parcarii private este unul avantajos.

Calatoreste cu incredere ori de cate ori ai nevoie, stiind ca iti lasi masina pe maini bune. Locul de parcare de care ai nevoie sta doar la un click distanta, gratie posibilitatii de rezervare online.

Nu mai sta pe ganduri! Alege parcarea privata pentru masina ta si bucura-te de toate beneficiile pe care ti le ofera!

Comments