De ce au aparut parcarile private in apropierea aeroportului international din Cluj?


Ca să răspundem la intrebarea din titlu referitor la faptul ca există numeroase parcări private langa aeroportul din Cluj, va trebui să facem un scurt istoric al acestui aeroport.
Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este un aeroport care deservește orașul Cluj-Napoca, România. Inițial cunoscut sub numele de Aeroportul Someseni, este situat la 9 km (5,6 mi) est de centrul orașului, în zona Someseni, care se află acum în limitele orașului Cluj-Napoca. Aeroportul a primit numele actual în onoarea marelui revoluționar român Avram Iancu.
În ceea ce privește traficul de pasageri, Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj este al doilea cel mai aglomerat aeroport din România, după aeroportul Henri Coandă din Bucuresti. Dimensiunile aeroportului și locația (pe ruta europeană E576 și aproape de Autostrada A3 Transilvania) o fac cel mai mult aeroport important din regiunea istorică a Transilvaniei.
Ca urmare a numărului impresionant de pasageri au apărut și aceste parcări private situate în apropierea aeroportului. O parcare aeroport Cluj la care doriți să apelați trebuie să fie capabilă în a vă satisface toate cerințele referitoare la calitatea serviciilor si de siguranță. Sigur, părerile sunt împărțite dar să nu minimalizăm mijloacele de informare existente acum și să ne informăm înainte de a folosi acest tip de parcări aeroport private. Revenind acum la istorie, aeroportul Cluj a fost declarat de către Guvernul României drept Aeroport Internațional în anul 1933.
În anii 1960, a început o modernizare extinsă a aeroportului. În 1969, a fost deschis un nou terminal de pasageri. În 1970, aeroportul era complet echipat cu toate facilitățile de siguranță.
Între anii 2007 și 2008, aeroportul din Cluj a avut cea mai spectaculoasă evoluție în ultimii ani, cu o creștere de 60%, respectiv 93% față de anul trecut, ajungând la peste 750.000 de pasageri în 2008.
Construcția unui nou terminal, capabil să manipuleze două milioane de pasageri anual, a început la 26 iunie 2007. Costul total al proiectului a fost estimat la 40 milioane euro.
Aeroportul Cluj a depășit un milion de pasageri în 2010. La 8 septembrie 2011 au început lucrările de construcție pentru construirea unei noi piste de 2.100 m. Noua pistă a intrat oficial în funcțiune la 26 octombrie 2013.
Peste un milion de pasageri au nevoie si de numeroase parcări în apropierea aeroportului din Cluj-Napoca, care se întrec în a oferi servicii care de care mai apropiate de ceea ce există pe marile aeroporturi occidentale, fapt ce reprezintă un mare avantaj atât ca și calitate a serviciilor cât și ca tarife parcare aeroport Cluj .
Din multitudinea de parcări existente la ora actuală, o parcare lângă aeroport Cluj pe care ar trebui s-o accesati este aceea care pe baza căutărilor dumneavoastră online a primit un număr important de recenzii pozitive din partea celor care au folosit deja un asemenea parking aeroport Cluj, care oferă cele mai bune prețuri și nu în ultimul rând asigură siguranța deplină a mașinii pe care le-o încredințați.
Acestea fiind spuse, vă urăm călătorie plăcută în orice colț al lumii doriți și nu în ultimul rând, siguranță deplină pentru mașina dumneavoastră.

Comments