5 sfaturi pentru o călătorie ușoară cu avionul



Nu există nici o îndoială că a devenit din ce în ce mai dificil ca oamenii să zboare fără a avea grija unei parcari a masinii la aeroport sau alte probleme legate de aeroport sau companiile aeriene existente. Cu toate acestea, în ciuda tuturor inconvenientelor care vin cu zborul, necesitatea deplasării există. Multe lucruri pot fi făcute pentru a face zborul mai ușor și mai simplu, și tot ceea ce implică necesită o planificare vremelnică și atentă.

1. Ajungeți din timp la aeroport

Sosirea din timp la aeroport este binevenită, mai ales atunci când companiile aeriene comunică pasagerilor să ajungă cu cel puțin două ore înainte de ora de plecare a unui zbor. Una din grijile principale este aceea de a vă lăsa mașina în siguranță. O rezervare din timp pentru o parcare aeroport vă poate fi foarte utilă. De exemplu,daca pleci de pe aeroportul din Cluj, o simpla cautare pe Google pentru o parcare aeroport Cluj vă va dezvălui o multitudine de posibilități. Există însă și mulți oameni care refuză să țină seama de solicitarea de-a nu ajunge la aeroport în ultimul moment. Dacă există o problemă de check-in sau de securitate, aceasta poate crea o situație foarte stresantă pentru viitorii pasageri. Nu numai că zborul poate fi ratat, dar trebuie să fie făcută o nouă rezervare, iar pasagerii probabil că vor trebui să călătorească în regim de așteptare sau fără garanția unui loc până în ultima clipă.

2. Luați un zbor de dimineață.

Plecarea într-un zbor rapid nu înseamnă neapărat că trebuie ales un zbor la ora 4 dimineața. Cu toate acestea, zborurile care părăsesc aeroportul dimineața sunt mai puțin susceptibile de a avea întârzieri și sunt mai puțin susceptibile de a fi afectate de problemele meteorologice din întreaga țară și / sau de alte avioane care ar putea fi îm întârziere la alte aeroporturi. De asemenea, dacă dintr-un motiv oarecare primul zbor al zilei este anulat sau întârziat, probabil vor exista mai multe posibilități de zbor pe parcursul zilei, care dacă este necesar, pot fi luate în schimb.

3. Încercați să nu zburați în timpul "Orelor de vârf"

Aeroporturile, cum ar fi autostrăzile, au ore de vârf. De obicei, orele de vârf sunt dimineața între orele 8:30 și 10:00, iar după-amiaza de la ora 16:00. până la 6:30 dimineața. Acestea sunt orele în care aeroporturile sunt cele mai aglomerate cu persoane care așteaptă zboruri. O mulțime de persoane înseamnă cozi mai lungi la punctele de control de securitate, mai multe persoane la toalete, mai multe persoane care așteaptă la restaurante și mai mulți oameni care ocupă locuri în zonele de așteptare. 

4. Încercați să luați bilete pentru zborurile non-stop

Evident, atunci când se efectuează un zbor non-stop, există un risc mai mic de întârziere. Recepționarea și aterizarea ambelor părți durează destul timp, astfel încât să evităm să facem acest lucru de două ori. Există întotdeauna destinații când un zbor non-stop nu este disponibil, dar există o mulțime de orașe în care zborurile non-stop sunt la fel de comune ca cele care se opresc. Ar putea fi chiar în valoare de câțiva dolari suplimentari pentru a rezerva un zbor non-stop pentru a evita problemele inutile și posibilitatea de a fi în întârziere.

5. Rezervați suficient timp între conexiunile de zbor

Dacă un zbor non-stop nu este disponibil pentru a ajunge la destinația dorită, asigurați-vă că există suficient timp între zboruri. Atunci când companiile aeriene rezervă zboruri, au adesea o cerință de a exista un interval de timp minim de 30 sau 45 de minute între conexiuni. Cu toate acestea, adesea nu este suficient timp dacă zborul inițial ajunge cu întârziere. Pentru a evita acest stres, încercați să programați zborurile de legătură cu cel puțin o oră între orele de sosire a primului zbor și ora de plecare a zborului de legătură.

Parking aeroport Cluj - https://dezpezziauto.ro vă urează călătorie plăcută !


Comments