Cea mai plăcută și deosebită călătorie din lume



O călătorie în jurul lumii rămâne cea mai plăcută și deosebită călătorie din lume. Pentru doi din trei oameni, aceasta este experiența de călătorie maximă, potrivit cercetărilor recente. Inutil să spun, într-o lume obsedată în care călătoria a devenit un mod de viață, călătorii și agențiile de turism caută atât bilete cât și cele mai ieftine bilete de avion disponibile.

Bilete de avion ieftine, în cele mai multe cazuri, pot fi obținute de la dealeri și discounteri en-gros.

Dacă cerințele dvs. sunt simple - de obicei, doriți un bilet dus-întors dintr-un loc în altul, aveți o anumită companie aeriană în minte și aveți date precise; atunci puteți merge direct la sursă - la agenția de reduceri care cumpără biletele ieftine în vrac de la angrosiști ​​și consolidatori.

În viața reală, majoritatea călătoriilor necesită mai multă planificare, de la găsirea unui loc de parcare aeroport unde să-și lase mașina până la detaliile referitoare la întoarcere. Majoritatea oamenilor au nevoie de ajutor din partea agentului pentru a-și da seama care ar fi cea mai bună soluție de bilete de avion pentru cazul lor particular. Tarifele de zbor ieftine către o anumită regiune pot fi adesea găsite cu companii aeriene locale specializate în țara respectivă. Uneori, o agenție care operează și comercializează excursii într-o anumită țară va avea un acord de reducere cu transportatorul național și va vinde bilete de reducere la acea companie aeriană.

Cu puțină muncă de cercetare prin revistele de turism care vizează țara pe care o alegeți, puteți găsi adesea, agenții care se ocupă de transportatori naționali pentru țara respectivă. Pentru cele mai ieftine bilete de avion posibile în multe locuri, cele mai accesibile prețuri sunt adesea găsite în agențiile de turism locale care se ocupă de o destinație specială care vinde zboruri aeriene cu zbor dus-întors - cel mai probabil către capitala țării și câteva orașe principale.

Uneori puteți găsi un bilet de avion foarte ieftin, cu o agenție de vânzare cu reduceri, specializată în călătorii către o gamă mai largă de destinații sau către destinații multiple. Prin numărul mare de bilete pe care le vând pot comanda o reducere rezonabilă. Cu toate acestea, rețineți că majoritatea prețurilor publicitate nu includ taxe, taxe pentru bagaje și taxe de aeroport, astfel încât biletele de avion ieftine pot ajunge să nu fie atât de ieftine. Cel mai bine este să citiți și condițiile scrise de obicei cu litere mici, pentru a clarifica exact ce este inclus, înainte de a cumpăra un bilet.

Dacă doriți să călătoriți de pe aeroportul internațional Avram Iancu din Cluj vă recomandăm să căutați pe motoarele de căutare o parcare aeroport Cluj cu un numar suficient de mare de recenzii pozitive, astfel încât să nu aveți suprize neplăcute mai apoi.

Un alt truc al comerțului este ca agențiile să atragă atenția, indicând cele mai mici prețuri posibile, care se aplică doar la date specifice în sezonul scăzut. Veți găsi că toate agențiile fac acest lucru, chiar și cele mai scumpe, astfel încât să nu fiți surprinși dacă primiți o ofertă la dublu față de prețul afișat în anunț.

Companiile aeriene își publică de obicei zborurile și prețurile programate cu șase luni înainte. Dacă ați decis asupra unei destinații, poate fi o ocazie bună să obțineți o reducere „timpurie”, rezervând în avans. Fii atent la presa de călătorie și, de asemenea, site-urile aeriene. Adesea există reduceri speciale și stimulente destinate călătorilor care rezervă online, deoarece efectuarea unei rezervări online este mai ieftină pentru companie decât printr-un intermediar care va lua un comision.

Cu toate acestea, deși vă puteți aștepta să obțineți cel mai ieftin bilet de avion dacă începeți să căutați multe luni înainte, există câteva excepții. În momente precum Crăciunul sau alte perioade cu cerere ridicată, prețurile sunt de obicei umflate și avioanele se umplu cu multe luni înainte. Dacă puteți fi flexibil și călătoriți în zilele reale de vacanță, cum ar fi ziua de Crăciun sau Revelion, puteți găsi câteva reduceri destul de atractive.

O călătorie perfectă în jurul lumii începe chiar de la primul pas, lasă-ți mașina în siguranță la Dezpezzi Park & Fly!

Comments