Serviciul de valet parking, lux sau necesitate?

Astăzi vom discuta despre serviciile de tip valet parking. Desigur că ați auzit despre acest tip de servicii de nenumărate ori și v-ați întrebat adesea în ce constau aceste servicii? Eu am folosit recent un astfel de tip de serviciu pentru parking aeroport Cluj și sunt deosebit de mulțumit, deoarece am economisit mai ales timp, grăbindu-ma înspre aeroport.

Un serviciu parcare tip valet este eficient și deosebit de util atât timp cât firma care se ocupă de mașinile oaspeților, le preia, le parchează și le retunrează în perfectă siguranță la data și ora stabilită de comun acord cu clientul. Aceste servicii de valet parking pot include, dar nu se limitează la oricare dintre următoarele: primitorii desemnați, stivuitorii și parcatorii, un sistem de marcare a locațiilor autoturismelor și, uneori, sau chiar un serviciu de navetă pentru valeți în locații mari pentru a micșora timpii de întoarcere după terminarea evenimentului.



După cum este descris mai sus, există diverse tipuri de locații care va oferă serviciul de valet parking.

Acestea includ:


  • Evenimente: Parcarea poate fi la o locație în afara amplasamentului care se ocupă de multe mașini și poate varia de la un câmp la o parcare cu mai multe etaje. Ar putea fi, de asemenea, pe străzile din apropiere, locul stabilit de compania care ofera serviciul de valet parking ca loc de preluare al mașinii. La o nunta, masinile pot fi aranjate in ordine de exemplu, respectând ierarhia, în funcțtie de importanța oaspeților.


  • Restaurante: În acest cadru, parcarea este de obicei în parcarea proprie, dar poate fi și într-o altă locație situată în apropiere. Adesea, locurile de parcare centrale și situate în față vor fi rezervate pentru cei care cheltuiesc sume mari de bani sau deosebit de importante,dar și pentru clienții fideli. Când restaurantul nu este ocupat, cele mai frumoase, cele mai neobișnuite sau cele mai noi vehicule vor fi parcate în fața restaurantului.O tehnică de marketing binecunoscută de altfel. Restaurantele care încearcă să atragă turiștii pot parca vehicule de închiriat sau vehicule comune în față. Companiile care oferă produse de lux și au ca scop atragerea unui anumit tip de clienți, în speță cei cu bugete foarte mari, de obicei parchează mașinile mai scumpe în față, inclusiv cele ale angajaților din restaurant sau ale proprietarilor.


  • Bar sau un spațiu urban aglomerat: Aici, spațiul este o problemă majoră, iar mașinile de pe stradă pot avea o influență imensă asupra clientelei din interior.


  • Hotel: Multe hoteluri posedă toate tipurile de parcări menționate mai sus. Parcări, parcări subterane sau multi-etajate, structuri hidraulice, parcare în fața sau în spatele hotelului și multe altele. Cea mai mare diferență între hoteluri și alte tipuri este costul. În mod obișnuit, hotelurile percep taxe duble sau mai multe pentru serviciul de valet parking, în comparație cu barurile, restaurantele și evenimentele majore. De obicei, acest lucru se datorează unei mai ales nevoii de parcare pe timp de noapte.


  • Aeroporturi: În Cluj-Napoca de exemplu există numeroase companii de tip parcare langa aeroport Cluj care oferă serviciul de valet parking. Dacă ați folosit până acum serviciul de valet parking, vreau să aud păreri despre tarife de parcare aeroport Cluj, dacă vi s-au părut acceptabile sau orice alte pareri despre serviciile oferite.


  • Cazinouri: Cazinourile majore din lumea larga oferă fie parcare gratuită, fie low-cost cu valet.


  • Mall-uri: Aceste centre comerciale majore cu volum de trafic imens oferă adesea facilități de parcare dintre cele mai variate. Unele mall-uri oferă valet parking pentru a vă parca vehiculul într-o locație temporară sau pe locurile rezervate acestui tip de parcare. 
Dacă un serviciu de valet parking este un lux sau o necesitate , vă lăsăm pe dumneavostră să trageți concluziile necesare. 

Comments