12 sfaturi critice pentru a economisi cu o parcare privata langa aeroport



O parcare privată lângă aeroport Cluj este o adevărată binefacere pentru orice călătorie. Adesea parcările private se dovedesc a fi mult mai ieftine decât parcările aeroporturilor iar reducerile online și alte facilități fac din această opțiune una și mai atractivă.

Există o mare concurență pe această piață de parking aeroport Cluj, astfel este foarte ușor pentru cei care fac minime căutări online să economisească bani frumoși pe care-i pot aloca pentru alte scopuri mult mai utile pe parcursul călătoriei.

În cele ce urmează vă furnizăm câteva informații,care sperăm să vă fie de un real folos:

1. Păstrați un  carnețel  cu ofertele. Pe măsură ce cursa pentru întâietate devine tot mai intensă, site-urile companiilor de parcare aeroport Cluj, rulează tot mai des oferte atractive oferind cupoane sau oferte accesibile pe aceste site-uri web. Mulți oferă un e-cupon care permite utilizatorului parcarea gratuită timp de o zi la locurile de parcare selectate. Aceasta înseamnă o economie de bani consistentă.  Alte companii oferă discount 50% reducere la prima taxă de parcare.

2. Dacă sunteți un utilizator frecvent al acestor parcări private, verificați ofertele în care un operator de parcare aeroport, cu o prezență majoră în apropierea aeroporturilor pe care le utilizați, oferă reduceri substanțiale dacă achiziționați un anumit număr de vouchere de parcare online, prin telefon sau utilizând cardul dvs. de credit.

3. Multe locuri de parcare au o rată diferită pentru diferite locuri de parcare. Verificați tipurile de diferențe de parcare și rate. Puteți economisi până la 50% pentru o parcare pe termen de șapte zile.

4. Cereți tarifele în funcție de durata șederii. Tarifele variază astfel încât, dacă aveți nevoie de parcare timp de o săptămână, atunci puteți obține un discount mai mare decât rata zilnică de oferta.

5. Multe companii rulează un program de utilizator frecvent în care clienților fideli li se oferă multe facilități și discount-uri.  Acest lucru este similar cu programele de zbor frecvente.

6. Aflați dacă parcările private din apropierea aeroporturilor pe care le utilizați oferă reduceri speciale membrilor diverselor tipuri de organizații. Unele site-uri ale acestor companii care dețin un parking aeroport Cluj, vă oferă chiar și serviciul de transfer și gratuit al mașinii de la sau înspre terminalul aeroportului.

7. Cercetați-vă bine furnizorii, tarifele oferite, precum și facilitățile din locul unde trebuie să vă parcați mașina. Dacă sunteți inteligenți puteți obține mult pentru un minim efort.

8. Înainte de a călători, utilizați internetul pentru a verifica ofertele de parcare zilnice și săptămânale. Există zile libere, tarife săptămânale reduse și rate garantate oferite la momente diferite. Puteți beneficia de ofertă, făcând o rezervare online sau imprimând pagina cu un cod și prezentând-o casierului la parcare.

9. Urmăriți promoțiile, în special în timpul sezoanelor de vacanță. Multe parcări private acceptă cupoane și oferă reduceri oferite de produsele de consum

10. De obicei, pre-rezervarea unei parcări private lângă aeroport vă poate aduce o economie de până la 60% și mai mult.

11. Hotelurile oferă adesea specialități de parcare, deci puteți folosi facilitatea suplimentară oferită de hotelul pe care intenționați să îl păstrați.

12. Unii agenți de voiaj care rezervă bilete de avion oferă sfaturi sau cupoane pentru parcare în punctul de ieșire și intrare. Întreabă-ți agentul în momentul în care îți rezervi zborul.


Rezervarea unei parcări private lângă aeroport Cluj nu este doar rapidă și convenabilă, ci și economică.

Sursa articolului: https://dezpezziauto.ro

Comments

  1. Thanks for sharing the blog, this blog help the user to find the best parking space . Parcare-aeroportotopeni provides you full safety of your car under control under 24 hour CCTV cervilleance. it provide you long term parking Otopeni airport with the high-level service provider.
    https://parcare-aeroportotopeni.ro

    ReplyDelete

Post a Comment