Trei sfaturi rapide pentru alegerea unei parcari langa aeroportul din Cluj Napoca



Pun pariu că dacă ești un călător înrăit,te asemeni foarte mult cu mine sub multe aspecte. Când te duci la aeroport, nu vrei să ai parte de foarte multă bătaie de cap. Te urci în avion, ajungi la destinație și închei afacerea.Scurt și la obiect. Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să-ți faci probleme cu privire la găsirea unei parcari aeroportului și ce se va întâmpla cu mașina ta în timp ce tu ești plecat î călăoria de afaceri. În ultimii ani, situațiile privind un loc de parcare aeroportul a devenit mult mai bună la nivel național. Cu toate acestea, poate fi și un pic enervant faptul că puteți fi și înșelat dacă nu vă sunteți atent la ceea ce faceți. Iată trei sfaturi rapide pentru obținerea celui mai bun raport preț/calitate pe care-l puteți obține de la o parcare aeroport Cluj.

1. Economia de bani poate fi cel mai bun prieten al tău. Parcarea în zona economică a orașului poate fi o modalitate foarte bună de a economisi o gramada de bani atunci când călătoriți în străinătate. În cazul în care locuiți în Cluj-Napoca, există o zonă în apropierea aeroportului unde există o sumedenie de parcări private care vă permit să parcați în fiecare zi pentru o rată substanțial redusă. Cele mai multe alte orașe în care există aeroporturi posedă astfel de zone economice pentru parcare. De obicei sunt situate la distanțe relativ mici față de terminal (maxim 10 km), dar pot face cu adevărat o diferență dacă plecați din oraș pentru mai multe zile.

2. Luați o listă de tarife parcare aeroport Cluj și comparați prețurile. Nu există un monopol pe parcarea aeroportului. Puteți parca în mai multe loturi comerciale în majoritatea orașelor și prețurile vor fi foarte apropiate. Faceți o plimbare înainte de a vă parca mașina și încercați să găsiți cea mai bună ofertă. Indiferent de orașul în care vă aflați. De asemenea, verificați aceste tarife de parcare aeroport pe site-urile de profil. Există site-uri specializate, diferite de site-urile companiilor de parking aeroport Cluj care dețin unde puteți compara prețurile acestora. Astfel veți putea alege cea mai bună ofertă de preț !

3. Doar pentru că o parcare este situată lângă aeroport nu înseamnă că aceasta este și foarte ieftină. Cea mai bună parcare aeroport este, în general, cea care-ți oferă și serviciile cerute de tine cum ar fi: valet parking, transfer gratuit între parcare si terminalele de plecări-sosiri. Parcările cu tarif pe oră, sunt foarte costisitoare pentru o călătorie pe termen lung, astfel, puteți ajunge la o factură foarte mare. Cine știe cât de mult ar putea costa la o parcare pe termen lung. Crede-mă, nu-ți dorești așa ceva.

Mai multe informații puteți afla si site-ul www.dezpezziauto.ro pentru mai multe informații despre o parcare aeroport și serviciile pe care le-ați putea obține dacă plecați din Cluj înspre alte locații de pe mapamond.

Comments