Cum sa economisesti bani cu o parcare langa aeroport si sa nu ai nicio grija pentru masina taDacă intenționați să plecați într-o vacanță în străinătate în perioada următoare,atunci acest articol este pentru dvs. Îți oferim două informații extraordinar de utile, credem noi, care sperăm să vă fie utile atât pentru confort cât și pentru economiile pe care le puteți face pentru siguranța mașinii, gasind o alternativă viabila la parcarea din incinta aeroportului. Există, de asemenea, o mulțime de sfaturi pe care vi le oferim aici pentru a economisi serios cu aceasta parcare aeroport și de a avea un start excelent pentru călătoria dumneavoastră fie că plecați într-o vacanță binemeritată fie că plecați într-o călătorie de afaceri pe termen mai îdelungat.

Sfatul nostru pentru a realiza ambele obiective, aparent contradictorii, este să faceți rezervarea pentru parcare din timp, nu înainte de-a face o mică căutare a parcărilor din jurul aeroportului, de exemplu, dacă doriți să decolați de pe aeroportul din Cluj, atunci nu aveți decat să căutați o parcare aeroport Cluj și veți găsi o întreagă listă de parcări în apropiere, având astfel varianta de-a alege cel mai bun preț posibil și serviciile pe care le doriți.

Cum puteți economisi bani la parcare aeroport?

Pentru a economisi bani pe parcarea aeroportului pur și simplu faceți o rezervare în avans, dar asigurați-vă că aceasta parcare oferă și cel mai bun preț de pe piață. Majoritatea companiilor care oferă servicii de tipul parking aeroport Cluj utilizează sisteme de tarifare inteligente în funcție de timp, similare cu modelele de prețuri utilizate de companiile aeriene, prin care prețul biletului crește odată cu apropierea de data plecării. Sistemul folosit pentru plata parcarii pe durata plecării dvs. este același, astfel încât veți plăti mai mult pe zi decât dacă vă faceți rezervarea din timp.

Alt avantaj al rezervării din timp este că vă veți asigura locul de parcare, eliminând astfel surprizele care pot apărea de exemplu în timpul lunilor de vară, când multe parcări auto sunt pline până la refuz. Nu ar fi deloc plăcut să ratați zborul în timp ce pierdeți timpul în căutarea unui loc de parcare. Faceți rezervarea din timp și veți fi sigur că aveți unde să vă parcați mașina în condiții de siguranță.

Desigur, ai putea parca pe un loc de parcare temporar dintr-o parcare cu plată dar dacă veți lipsi o perioadă îndelungată, costurile de parcare ar depăși cu mult costul călătoriei cu avionul!

Există multe site-uri web care te ajută să compari tarife parcare aeroport Cluj, la parcarea aeroporturilor, astfel că o căutare rapidă prin intermediul motorului de căutare preferat ar trebui să producă rezultatele dorite. Nu doar prețul este important atunci când alegeți o parcare aeroport, ar trebui să mai luați in calcul și aspectele referitoare la siguranță, distanța față de aeroport,valet parking sau alte servicii oferite care să vă faciliteze o experiență plăcută înaintea călătoriei,etc. Rețineți că, deși sectorul parcării aeroporturilor este foarte competitiv și există câteva oferte excelente acolo, parcarea aeroportului este ca și viața - obțineți ceea ce plătiți!

Ce este atât de grozav la parcările care oferă serviciul valet parking?

Serviciul Valet Parking uneori numit și serviciu parcare parcare cu valet, este cea mai convenabilă formă de parcare. Stabiliți o întâlnire cu un membru al personalului companiei de parcare. Acesta îțî va prelua mașina ta și o va parca pentru tine. Când vă întoarceți, mașina dvs. va fi livrată înapoi la ora, data precum și locul stabilit de comun acord și veți fi liber să vă continuați călătoria dvs. înspre casă fără a mai avea alte dureri de cap.

Beneficiile serviciului de valet parking:

1. Ajungerea fără întârziere la biroul de check-in
2. Nu cărați după dvs, bagajele grele
3. Aglomerația din autobuze
4. Nu așteptați serviciul de transfer de la și înspre aeroport
5. Stați liniștit, gata la timp să vă începeți vacanța.

Acum că ați aflat tot ceea ce trebuie să luați în calcul atunci când alegeți o parcare aeroport, nu aveți altceva de făcut decât să faceți rezervările și să vă asigurați că ați făcut-o din timp, astfel veți avea un start nemaipomenit de călătorie, fără a cheltui bani care pot fi folosiți în alte scopuri .

Comments