Sfaturi utile despre cum poti salva timp si bani in alegerea unei parcari aeroport din Cluj



Parcarile în aer liber situate in proximitatea aeroportului din Cluj-Napoca sunt adesea o binecuvantare pentru călătorii care se afla fie intr-o calatorie de afaceri, fie intr-o binemeritata vacanta. Acestea se dovedesc a fi mult mai ieftine decât parcarea aeroportului in sine, iar reducerile online, cupoanele oferite, precum și multe alte facilități oferite, fac din aceasta opțiune de parcare aeroport Cluj, una deosebit de atractivă. 

 Exista o concurență acerba pe piata de parcare aeroport Cluj-Napoca și astfel este ușor pentru toata lumea să economiseasca bani frumosi doar printr-o simpla accesare a ofertelor gasite via motoare de cautare. 

 Vă oferim in cele ce urmeaza, câteva informații pe care le consideram deosebit de utile si care v-ar putea in acelasi timp si ajuta sa economisiti bani pentru alte activitati: 

 1. Verificati periodic si pastrati ofertele gasite online. Pe măsură ce concurenta devine tot mai intensă intre aceste parcari auto, majoritatea site-urilor de profil pregatesc celor interesati de calatorii oferte care de care mai atractive sub forma unor cupoane sau oferte valabile numai online. Un numar important de parcari aeroport din Cluj se intrec intre ele pentru atragerea clientilor, oferind diverse cupoane online care permit beneficiarilor parcare gratuită timp de o zi la locurile de parcare selectate, acestea însemnand o economie importanta in bugetul personal. Un alt tip de oferta este aceea in care primesti un discount frumos, gen 50% reducere pentru accesarea parcarii prima data. 

 2. Dacă sunteți un utilizator frecvent al parcarilor aeroport, verificați ofertele în care un operator de parcare cu o prezență majoră în apropierea aeroporturilor pe care le utilizați oferă o reducere de 50% dacă achiziționați un anumit număr de vouchere de parcare online sau prin telefon utilizând cardul dvs. de credit. 

 3. Multe locuri de parcare au o rată diferită pentru diferite locuri de parcare. Verificați tipurile de diferențe de parcare și rate. Puteți economisi bani frumosi pentru o parcare pe timp de cca 7 zile. 

 4. Cereți tarifele în funcție de durata șederii in aceea parcare. Exista diverse tarife parcare aeroport Cluj,care variază astfel încât dacă aveți nevoie de parcare timp de o săptămână, atunci puteți obține un discount mai mare decât rata zilnică de oferta. 

 5. Exista diverse aplicatii pe mobil apartinand acestor parcari aeroport, în care celor care le descarca li se oferă multiple facilități. Acest tip de aplicatii mobile sunt deosebit de utile deoarece trimit celor care le acceseaza, notificari diverse in asa fel incat nu pot fi ratate de catre cei interesati. 

 6. Aflați dacă parcarile pe care le accesati adesea, oferă reduceri speciale clientilor fideli sau pentru societati comerciale, etc. Foarte multe dintre aceste parcari aeroport ofera discount-uri la parcare pentru fidelizare. Unele parking-uri aeroport oferă servicii complete de transfer gratuit la sau de la aeroport sau catre alte locatii din Cluj-Napoca. 

 7. Cercetați-vă bine furnizorii, tarifele oferite, precum și facilitățile din locul unde trebuie să vă parcați. Dacă sunteți inteligenți puteți obține beneficii semnificative cu un efort minim. 

 8. Înainte de a călători, utilizați internetul pentru a verifica ofertele de parcare zilnice și săptămânale. Există zile libere, tarife săptămânale reduse și rate garantate oferite la momente diferite. Puteți beneficia de ofertă făcând o rezervare online sau imprimând pagina cu un cod și prezentând-o casierului la parcare. 

 9. Urmăriți promoțiile oferite de parking-urile aeroport în special pe timpul sezoanelor de vacanță. Multe parcari aeroport din Cluj-Napoca acceptă cupoane și oferă reduceri oferite inclusiv la produsele de consum. 

 10. De obicei, parcarea pre-rezervare vă poate aduce o economie de până la 60% și mai mult. 

 11. Hotelurile oferă adesea facilități de parcare, astfel încât ati putea profita de aceasta facilitate suplimentară oferită de hotelul pe care intenționați să-l păstrați. 

 12. Unii agenți de voiaj care rezervă bilete de avion oferă sfaturi sau cupoane pentru o parcare aeroport la punctul de ieșire și intrare. Întrebați-vă agentul atunci când vă rezervați zborul. Conexiunile lui cu diverse parcari aeroport pot sa va fie deosebit de utile atat pentru a economisi mai mult timp, cat si bani. Rezervarea din timp a unei parcări in apropierea aeroportului, atunci cand v-ati decis sa faceti o calatorie, nu este doar rapidă și convenabilă, ci poate fi si deosebit de utila pentru a economisi bani, sau cel putin pentru alegerea celui mai bun raport pret-calitate. 

 Daca va doriti plecati in vacanta mult visata sau in orice alt tip de calatorie si doriti ca masina dumneavoastra sa fie in siguranta deplina, o recomandare personala ar fi sa alegeti Dezpezzi Park & Fly, un parking aeroport Cluj care ofera o gama completa de servicii de parcare aeroport precum si cele mai atractive preturi pe care le-ati putea gasi pe piata din Cluj.

Comments